السندريلا مى




بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» بلوزات وجيبات على المو
الجمعة أكتوبر 26 2012, 11:25 من طرف السندريلا مى

» طريقة عمل الشكولاته فى البيت
الجمعة أكتوبر 26 2012, 11:14 من طرف السندريلا مى

» قصة “جيم اوفر ” مسروقه من فيلم ” “monster in law”..صور
الجمعة أكتوبر 26 2012, 11:00 من طرف السندريلا مى

» عمر الشريف يرفض كتابة مذكراته حفاظا على نساء عرفهم
الجمعة أكتوبر 26 2012, 10:49 من طرف السندريلا مى

» فنانات تركيات وفنانات اخرى بنفس الفستان
الخميس أكتوبر 25 2012, 16:17 من طرف السندريلا مى

» الجيش السوري يعلن وقفا لإطلاق النار خلال ايام عيد الأضحى
الخميس أكتوبر 25 2012, 15:59 من طرف السندريلا مى

» انتخابات الرئاسة الامريكية
الخميس أكتوبر 25 2012, 15:54 من طرف السندريلا مى

» كيف تختار تخصصك الجامعى
الإثنين سبتمبر 17 2012, 13:55 من طرف السندريلا مى

» امير الشعراء
الخميس يونيو 28 2012, 13:30 من طرف السندريلا مى

التبادل الاعلاني
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
السندريلا مى
 
جيمو
 
sara kara
 
monnaaaa
 
جودىه
 


الشيش طاووق

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

الشيش طاووق

مُساهمة  جيمو في الجمعة فبراير 11 2011, 08:17

المقاديرافخاد فراخ مخلية
طماطم وفلفل وبصل مقطعين مكعبات
زبادى ومعجون طماطم وثوم
وملح وفلفل اسود وبهارات وكركم او كاري
نخلط كل المكونات اللى فى الصورة اللى فاتت مع بعض
وبعد مانغسل الفراخ ننقعها في الخليط دة على الاقل ساعتين
ونجهز الصينية ونفرد عليها ورق المنيوم وعليها ورقة زبدة
ونحضر الاسياخ بعد ماننقعها فى الميه شويه عشان ماتتحرق
وبعدين ندخل الفراخ في الاسياخ وبينها البصل والطماطم والفلفل
وبعدين نغطي الصينية بالورق الالمنيوم
وندخلها الفرن حتي تمام النضج ثم نقدمها فى اطباق التقديم
وبالهناء والشفاء
ويارب تعجبكم
avatar
جيمو
افضل عضو
افضل عضو

عدد المساهمات : 104
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 06/02/2011
الموقع : مصرى جميل

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى